Over ons

RGM Precisie produceert matrijzen. Sinds de oprichting in 2011 zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier van hoogwaardige spuitgietmatrijzen voor de kunststof industrie voor de Nederlandse markt.

Of het nu gaat om een proef matrijs, een enkelvoudige matrijs of een meervoudige productiematrijs; wij draaien onze hand er niet voor om. Onze medewerkers zijn gemotiveerd, deskundig en in onze werkplaats beschikken we over een geavanceerd machinepark.

Zo realiseren we de meest uiteenlopende klantwensen tegen een ongekende prijs-kwaliteitverhouding en zeer korte levertijden.

De klant staat bij ons écht centraal. Aangezien tijd, kwaliteit en natuurlijk prijs cruciale criteria zijn, voert RGM Precisie matrijzen een no-nonsense beleid.
De platte bedrijfsstructuur zorgt voor een snelle communicatie en efficiënt productieproces, iets waar we al vaak hoge ogen mee gegooid hebben. 

Door het uitgebreide machinepark kunnen alle onderdelen in eigen beheer worden vervaardigd. Dit alles maakt ons zó flexibel dat we zonder problemen levertijden kunnen garanderen. Het is immers in ieders belang om binnen de afgesproken levertijd tot een perfect eindproduct te komen!

We komen graag met u in contact.

ONTWERP

Als fijnmechanica onderneming hebben we tal van projecten gerealiseerd varierend van kleine tot middelgrote projecten.

MEER INFORMATIE

UITVOERING

Als bedrijf zijn wij in staat om de uitvoering van uw project zo secuur mogelijk uit te voeren. Wij houden van uitdagingen.

MEER INFORMATIE

OFFERTE AANVRAGEN

Weet u al wat u wilt? U kunt direct, snel en vrijblijvend en offerte aanvragen. U krijgt direct de kosten te weten.

MEER INFORMATIE
Check
Fijnmechanica bedrijf
Check
Grote en kleine projecten
Check
Altijd vrijblijvend advies
Check
Lid branche-organisatie