Over ons

RGM Precisie produceert matrijzen. Sinds de oprichting in 2011 zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier van hoogwaardige spuitgietmatrijzen voor de kunststof industrie voor de Nederlandse markt.
Of het nu gaat om een proef matrijs, een enkelvoudige matrijs of een meervoudige productiematrijs; wij draaien onze hand er niet voor om. Onze medewerkers zijn gemotiveerd, deskundig en in onze werkplaats beschikken we over een geavanceerd machinepark.

Zo realiseren we de meest uiteenlopende klantwensen tegen een ongekende prijs-kwaliteitverhouding en zeer korte levertijden.
De klant staat bij ons écht centraal. Aangezien tijd, kwaliteit en natuurlijk prijs cruciale criteria zijn, voert RGM Precisie matrijzen een no-nonsense beleid.
De platte bedrijfsstructuur zorgt voor een snelle communicatie en efficiënt productieproces, iets waar we al vaak hoge ogen mee gegooid hebben. 
Door het uitgebreide machinepark kunnen alle onderdelen in eigen beheer worden vervaardigd. Dit alles maakt ons zó flexibel dat we zonder problemen levertijden kunnen garanderen. Het is immers in ieders belang om binnen de afgesproken levertijd tot een perfect eindproduct te komen!


We komen graag met u in contact.

 

 

   
 
   
 
           
  MENU LID VAN PRODUCTEN   CONTACTGEGEVENS
  > Home RGM Precisie
  > Over ons   Biestkampweg 10
  > Machinepark   5249 JV Rosmalen
  > Offerte aanvragen   073 - 5236270
  > Contact   06 - 57712143
      info@rgmprecisie.nl